Arı Mucizesi & Düzce Üniversitesi İş Birliği
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Alanında Türkiye'deki Tek Pilot Üniversite

Tamamlayıcı Tıp, Düzce Üniversitesi Güvencesiyle Gelişiyor.
GETAT Alanında Türkiye'deki Tek Pilot Üniversite
18 Ekim 2016 tarihinde, Sağlık alanlarında pilot üniversite ilan edilmesinden sonra Düzce Üniversitesi Senatosu kararıyla Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü kurulmuştur. Yükseköğretim Kurulu’nun da onayıyla Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, ihtisaslaşma alanı olarak seçilmiştir.


Sık Sorulan Sorular
Ürünlerimizin tamamı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp alanında Türkiye’deki tek pilot üniversite olan Düzce Üniversitesi’nde uzman akademisyenler tarafından analiz edilip üretilmektedir. Ayrıca Düzce Üniversitesi’ndeki akademisyenlerden oluşan Arı Mucizesi Akademi adında bir akademi ekibimiz mevcuttur.
Düzce Üniversitesi, sağlık alanında ihtisaslaşmıştır ve Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) alanında devlet destekli tek pilot üniversitedir.
- Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş
- Prof. Dr. Ertuğrul Kaya
- Dr. Nisa Sipahi
- Öğretim Görevlisi Pınar Ağyar Yoldaş
hocalarımızın önderliğinde biyolog, mikrobiyolog, farmakolog, kimyager ve eczacılardan oluşmaktadır.
Üniversite içerisinde yer alan toplam 53.300 m2 açık ve kapalı alan ihtisaslaşma kapsamında yapılacak çalışmalar için tahsis edilmiştir. İhtisaslaşma kapsamındaki, faaliyetlerin akademik ve idari olarak planlanmasında ve yürütülmesinde YÖK’ün tahsisi neticesinde 20 öğretim görevlisi ve 15 öğretim üyesi aktif olarak görev almaktadır.
Üretim ve geliştirme aşamaları tamamen yerli olan tamamlayıcı tıp uygulamaları ile ithal ilaca olan bağımlılığın azalması amaçlanmaktadır. Tamamlayıcı tıp uygulamaları ile sağlık sektörüne önderlik edilmesi, ticari teşebbüslerin önünün açılması ve işbirliğinin artırılması hedeflenmektedir.
- Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (GTT)
- Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT)
Basında Yer Alanlar


